TV BITS

Big Brother: "Λύγισαν" οι παίκτες όταν έμαθαν την έξαρση του κορωνοϊού

Οι παίκτες του Big Brother εδώ και πολλές εβδομάδες είναι κλεισμένοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού μην έχοντας καμιά επικοινωνία με άλλους και μοιάζουν να ζουν σε ένα... παράλληλο σύμπαν καθώς αγνοούσαν πως η Ελλάδα βιώνει τις τελευταίες μέρες ένα δεύτερο σφοδρό κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Μεγάλος Αδελφός ανέλαβε να ενημερώσει τους παίκτες για την πανδημία και τους ανακοίνωσε τον αυξημένο αριθμό των κρουσμάτων και των θανάτων των τελευταίων ημερών.

Στο άκουσμα της είδησης, οι παίκτες έπαθαν σοκ και όπως ήταν επόμενο άρχισαν να ανησυχούν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Μεγάλος Αδερφός τους καθησύχασε ότι οι οικογένειές τους είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο τόνισε πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι παίκτες του Big Brother είναι κλεισμένοι μέσα ήδη από τα τέλη του Αυγούστου, χωρίς να έχουν ιδέα τι γίνεται έξω από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Αυτή την περίοδο ζούμε το δεύτερο σφοδρό κλίμα της πανδημίας κάτι που οι παίκτες έπρεπε να μάθουν. Έτσι στο αποψινό επεισόδιο, ο Μεγάλος Αδερφός τους κάλεσε στο σαλόνι και τους ενημέρωσε για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας. Όταν μπήκαν στο σπίτι τα κρούσματα ήταν λιγότερα από 10.000 ενώ σήμερα έχουν ξεπεράσει τα 27.000.

Στο άκουσμα της είδησης, οι παίκτες έπαθαν σοκ και όπως ήταν επόμενο άρχισαν να ανησυχούν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Μεγάλος Αδερφός τους καθησύχασε ότι οι οικογένειές τους είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Συγκεκριμένα ο Big Brother τους ανέφερε: «Ο Big Brother θέλει να σας ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό. Στις 29 Αυγούστου, την ημέρα που μπήκατε στο σπίτι, τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα ήταν λιγότερα από 10.000 ενώ είχαμε 260 θανάτους. Σήμερα τα κρούσματα έχουν φτάσει 27.334. Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη έχουμε 865 επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ ο αριθμός των θανάτων έχει διπλασιαστεί. Δηλαδή έχουμε πάνω από 520 θανάτους. Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση σε όλη την χώρα. Σε τοπικό lockdown έχει τεθεί η Καστοριά κι η Κοζάνη και σε συναγερμό βρίσκονται Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Σέρρες και Γιάννενα. Ο Big Brother έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειές σας κι είναι όλοι καλά».

 

 

Μιας και η περιοχή που μένει η οικογένειά του βρίσκεται σε τοπικό lockdown, ο Χρήστος Μακρίδης μπόρεσε να κάνει μια σύντομη βίντεο κλήση με τη σύζυγό του, για να μάθει αν όλα είναι καλά.

 

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ξέσπασε σε λυγμούς, ανησυχώντας για την οικογένειά της, καθώς οι γονείς της είναι μεγάλοι σε ηλικία. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!