GOSSIP

Η Blake Lively ψήφισε νωρίς αλλά όλοι μιλούν για... τα πόδια της [εικόνες]

Ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι, θέλησε να στείλει πολιτικό μήνυμα κατά της αποχής, εν όψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ και έδωσε το καλό παράδειγμα με το να σπεύσει να ψηφίσει νωρίς.

Χιλιάδες είναι οι celebrities στις ΗΠΑ, που τις τελευταίες μέρες προτρέπουν με κάθε τρόπο (ακόμα και ολόγυμνοι) μέσω social media τους followers τους να μην απέχουν από τις εκλογές και να σπεύσουν να ψηφίσουν νωρίς (early voting).
Και οι προτροπές τους μάλλον έχουν εισακουστεί σε μεγάλο βαθμό, αφού η προσέλευση στις κάλπες δείχνει να είναι πολύ μεγάλη!


Μεταξύ αυτών είναι και οι διάσημοι ηθοποιοί Ryan Reynolds και Blake Lively, που και οι δυο τους δεν έχουν κρύψει πως διαφωνούν με την πολιτική του νυν προέδρου Donald Trump.


Οι δύο χολιγουντιανοί σταρ, πήγαν και οι δυο να ψηφίσουν και ανέβασαν και οι δυο την ίδια φωτογραφία στo Instagram και έδειξαν σε όλους πως ήδη έριξαν την ψήφο τους.

 Αλλά, παράλληλα, φρόντισαν για μια ακόμη φορά να... τρολάρουν ο ένας τον άλλο, αφού η μεν Blake είπε πως αυτή ήταν η πρώτη φορά του Ryan (είναι Καναδός και δεν έχει ξαναψηφίσει σε εκλογές στις ΗΠΑ) και είπε πως ως...πρωτάρης φοβήθηκε και έβαλε τα κλάματα, ο δε Ryan έδειξε πως η γυναίκα του ήταν στην πραγματικότητα ξυπόλυτη και πως πρόσθεσε με... κακό phtoshop πέδιλα στα πόδια της.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Oct 22, 2020 at 12:28pm PDT


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Oct 22, 2020 at 12:28pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!