TV BITS

My Style Rocks: Δείτε ποια αποχώρησε και ποια ήταν η νικήτρια της εβδομάδας

Red Carpet, ήταν το θέμα του χθεσινού Gala του My Style Rocks, και οι παίκτριες κλήθηκαν να παρουσιάσουν outfits που μπορούν να κλέψουν τις εντυπώσεις σε ένα κόκκινο χαλί ενός μεγάλου event.

Όλα τα κορίτσια προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και οι τρεις κριτές Στέλιος Κουδουνάρης, Λάκης Γαβαλάς και Έλενα Χριστοπούλου αφού είδαν με προσοχή όλες τις εμφανίσεις κλήθηκαν να αξιολογήσουν το αποτέλεσμα που τους παρουσίασαν. 

 

Εκείνη που κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις της τόσο σήμερα όσο και μέσα σε όλη την εβδομάδα είναι η Τζένη Γεωργιάδου που κέρδισε και το έπαθλο των 2500 χιλιάδων ευρώ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) on Oct 25, 2020 at 9:33am PDT

 

Από την άλλη πλευρά τα κορίτσια που δεν τα πήγαν και τόσο καλά και συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες είναι η Χριστίνα, η Δώρα και η Αφροδίτη. Η πρώτη τελικά σώθηκε χάρη στην προτίμηση της κριτικής επιτροπής και πλέον έπρεπε να αποφασίσει ανάμεσα στην Δώρα και την Αφροδίτη. Οι τρεις κριτές μάλιστα ανέφεραν ότι αυτήν την εβδομάδα πήραν πιο εύκολα την απόφαση αλλά τελικά διχάστηκαν. Η ψήφος του Λάκη Γαβαλά καθόρισε το αποτέλεσμα κι η κοπέλα που αποχώρησε είναι η Δώρα Πρωτοπαπά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks) on Oct 25, 2020 at 10:04am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!