GOSSIP

Έγκυος είναι η Emily Ratajkowski [βίντεο]

Μαμά για πρώτη φορά ετοιμάζεται να γίνει σύντομα η Αμερικανίδα καλλονή Emily Ratajkowski και το ανακοίνωσε ποζάροντας στη Vogue.

Το 29χρονο μοντέλο, δύο χρόνια μετά το γάμο της με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και παραγωγό Sebastian Bear-McClard ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της.


Η ίδια πόζαρε στη Vogue αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της, αλλά όχι και το φύλο του παιδιού που περιμένει λέγοντας: «Όταν ο σύζυγός μου και εγώ, λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση, μετά τα «συγχαρητήρια» είναι σχεδόν πάντα: «Ξέρετε τι (φύλο) θέλετε;». Εμείς απαντάμε σε αυτό, ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε το φύλο, μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και να μας το γνωστοποιήσει.» εξομολογείται στη συνέντευξή της.

«Όλοι γελούν σε αυτό. Υπάρχει μια αλήθεια στη γραμμή μας, ωστόσο, αυτή που υπονοεί πιθανότητες που είναι πολύ πιο περίπλοκες από με τι γεννητικά όργανα μπορεί να γεννηθεί το παιδί μας, η αλήθεια ότι δεν έχουμε ιδέα για το ποιος – πόσο μάλλον για το τι – μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά μου. Ποιος θα γίνει αυτός ο άνθρωπος; Σε ποιον άνθρωπο θα γίνουμε γονείς; Πως θα αλλάξει τις ζωές μας και το ποιοι είμαστε», εξηγεί το μοντέλο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Oct 26, 2020 at 12:03pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Oct 26, 2020 at 12:04pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Oct 26, 2020 at 2:37pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!