GOSSIP

Ένας ακόμη γιος του Γιάννη Πάριου δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο τραγούδι

Αρχικά οι Χάρης Βαρθακούρης ήταν αυτός που επέλεξε να ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου πατέρα του Γιάννη Πάριου και τώρα το ίδιο έκανε και ο αδελφός του Νικόλας Βαρθακούρης.

Ο μικρότερος από τους δύο γιους του Γιάννη Πάριου από το γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη, αποφάσισε και αυτός να γίνει τραγουδιστής και να κάνει δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής.

Μάλιστα, ο Νικόλας Βαρθακούρης κυκλοφόρησε και το πρώτο του τραγούδι, συνοδευόμενο από ένα video clip. Ο τίτλος αυτού, «January 8th».

Ο ίδιος με το καλλιτεχνικό όνομα good job nicky εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο 24χρονος νεαρός με το με το ξεχωριστό παρουσιαστικό έχει τη στήριξη της οικογένειάς του. Μάλιστα o αδελφός του Νικόλα, ο παρουσιαστής του Big Brother Χάρης Βαρθακούρης σχολίασε μέσω social media 

«Good Job Nicky ή αλλιώς Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς "ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ DNA" !!!  Η πρώτη (επίσημη) δισκογραφική δουλειά του μικρού μου αδερφού είναι γεγονός. Μια παραγωγή που αν δεν ήξερες ότι είναι ελληνική θα ορκιζόσουν ότι είναι αμερικάνικη.  Κι επιτέλους μια σωστή προφορά αγγλικών!!! Είναι τόσο καλή η δουλειά του Νικόλα που με κάνει να ζηλεύω... και να αναρωτιέμαι... μήπως ήρθε η ώρα να βγάλω κι εγώ ένα τραγούδι;  Καλή η τηλεόραση, βάζει φαγητό στο τραπέζι, αλλά σαν τη μουσική, την πρώτη και μεγάλη μου αγάπη, σίγουρα δεν είναι! In conclusion: όχι απλά good... AMAZING JOB Nicky! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ εύχομαι!», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με το τραγούδι του Νικόλα

 

 </p>

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!