GOSSIP

Η Μικαέλα Φωτιάδη είπε πως δεν γνωρίζει μια πρώην... κολλητή της [βίντεο]

H πρώην εστεμμένη των καλλιστείων και άλλοτε παίκτρια του GNTM, πλέον συμμετέχει στο My Style Rocks, και με νέες δηλώσεις της, έδειξε πως έχει κάνει οριστικό "χ" και έχει διαγράψει εντελώς από τη μνήμη της μια άλλοτε κολλητή φίλη της.

Η Μικαέλα Φωτιάδη, η Εύη Ιωαννίδου και η Μέγκι Ντρίο, κάποτε ήταν γνωστές ως η "τριάδα της φωτιάς" αφού τα τρία μοντέλα που συμμετείχαν μαζί στο GNTM είχαν γίνει αχώριστες και έθαβαν τους πάντες!


Τώρα όμως αυτά έχουν αλλάξει και η Μικαέλα Φωτιάδη σε νέες δηλώσεις της σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, σχολίασε μεν την Μέγκι, αλλά έκανε σα να μη γνωρίζει καν ποια είναι η Εύη.


«Όταν δανείστηκα αυτό το πανωφόρι από έναν σχεδιαστή δεν ήξερα καν ότι το είχε φορέσει η συγκεκριμένη κοπέλα. Δεν μιμήθηκα κάποιο στυλ, αυτή προσπαθεί να μιμηθεί άτομα και θα πούμε ότι εγώ μιμούμαι το στυλ της; Η Ρασέλ προσπαθεί να μιμηθεί τη Μέγκι. Νομίζω το έχει δηλώσει και η ίδια η Μέγκι. Με τη Μέγκι έχουμε μια επικοινωνία, δεν έχουμε μαλώσει, είμαστε οκ. Με την Εύη όχι, δεν την… ξέρω. Όταν μαθαίνεις ότι κάποιος έχει πει πάρα πολλά πράγματα για σένα, πόσες ευκαιρίες να δώσεις;», είπε η Μικαέλα Φωτιάδη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!