GOSSIP

Τέλος στο δεσμό του Brad Pitt με νεαρό μοντέλο - Χώρισε οριστικά

Single και πάλι είναι ο χολιγουντιανός σταρ Brad Pitt, αφού λίγους μόνο μήνες μετά την αποκάλυψη πως διατηρούσε δεσμό με το μοντέλο Nicole Portulaski, τώρα έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού του.

Ενώ συνεχίζεται η νομική κόντρα του σταρ με την πρώην σύζυγό του και διάσημη ηθοποιό Angelina Jolie, δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως ο Brad, χώρισε με τη νέα σύντροφό του.


Ο 56χρονος ηθοποιός και η 27χρονη Nicole χώρισαν οριστικά, αναφέρουν τα δημοσιεύματα με μια πηγή να αποκαλύπτει στο Page Six πως ο έρωτας του σταρ για το μοντέλο από την Γερμανία «δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρός».


Πολλοί εικάζουν πως η αποκάλυψη του δεσμού τους (λέγεται πως ήταν μαζί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, αλλά μόλις πριν από λίγες εβδομάδες αποκαλύφθηκε η σχέση τους, μετά από ένα ταξίδι τους στη Γαλλία) έφερε μεγάλη πίεση στη σχέση του πρώην ζεύγους και η Nicole δέχτηκε βροχή αρνητικών σχολίων από φαν του σταρ (η ίδια έχει ένα ανήλικο παιδί, ενώ δεν έχει πάρει διαζύγιο από το σύζυγό της).


 «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί οι άνθρωποι αφήνουν μισητά σχόλια; Γιατί; Ποιο είναι το όφελός σας; Σε γενικές γραμμές, θέλω να καταλάβω τον ειρμό των σκέψεών σας. Επειδή δεν το καταλαβαίνω. Είναι τόσο αγενές και λυπηρό για όσους σχολιάζουν» είχε πει σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media η Nicole πριν από σχεδόν ένα μήνα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!