TV BITS

Dot: Πολλούς λαμπερούς καλεσμένους θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στο ΣΙΓΜΑ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής μάς καλούν για να ακούσουμε τις ιστορίες των καλεσμένων τους, μας αποκαλύπτουν μυστικά, μας μαγειρεύουν νόστιμες συνταγές και μας προτείνουν διαφορετικούς τρόπους ψυχαγωγίας.

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «8 Λέξεις», Απόστολος Γκλέτσος, κάθεται στον καναπέ της εκπομπής. Μιλά για την κόρη του Βαλίσια που πέρασε φέτος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εξηγεί πως είναι η συγκατοίκηση με τη μητέρα του εδώ και 8 χρόνια. Απαντά στο αν θα έκανε lifting, αναφέρεται στα πολλά χρήματα που έβγαλε αλλά και στις μεγάλες επιτυχίες και αποτυχίες του. Τέλος, σχολιάζει τα εξώφυλλά του και τη "μάτσο εικόνα" που τον καθιέρωσε. Ακόμη, ο Γιώργος Λασκαρίδης απαντά στο γιατί δεν τον είδαμε φέτος να μαγειρεύει στο DOT., αλλά και για τα νέα του σχέδια. Για να κλείσει νόστιμα η εκπομπή, μπαίνουμε στην κουζίνα με τον Γιάννη Αποστολάκη και φτιάχνουμε λαχταριστή πίτσα με ό,τι περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα.

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου, οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας  διαγωνίζονται για το ποιος γνωρίζει καλύτερα την ελληνική showbiz και μιλούν για τη φιλία τους που μετρά 15 ολόκληρα χρόνια. Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή του Big Brother σε μαθήματα ζωής και θετικής συμπεριφοράς. Ποιες φιλίες θα κρατήσει από το σπίτι του Big Brother και ποιο είναι το άτομο που, αν το συναντούσε, θα άλλαζε δρόμο; Ακόμη, η Josephine μιλά για την αλλαγή εικόνας, τον χωρισμό που την ταρακούνησε, τα μαθήματα αυτοβελτίωσης και ρέικι και την απόφασή της να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη σε ηλικία 25 ετών.

DOT.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:15 στο ΣΙΓΜΑ

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!