GOSSIP

Και η Μιμή Ντενίση έστειλε το δικό της μήνυμα για το κλείσιμο των θεάτρων

H επέλαση του κορωνοϊού και στην Ελλάδα είχε σαν αποτέλεσμα να ανακοινωθούν νέα μέτρα που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα σε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους.

Έτσι εκτός από τους χώρους εστίασης, κλειστοί θα είναι πια στις κόκκινες περιοχές και όλοι οι πολιτιστικοί χώροι όπως τα θέατρα και αυτό προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από ηθοποιούς και θιασάρχες.
Η Μιμή Ντενίση, μέσω Instagram εξέφρασε τη δική της θλίψη για αυτή την εξέλιξη, εστιάζοντας στη δική της παράσταση και φάνηκε να διαφωνεί με τις έντονες αντιδράσεις συναδέλφων της και πρότεινε «να μιλάμε λιγότερο και να δουλεύουμε όλοι μαζί για τον κλάδο περισσότερο».
Αναλυτικά έγραψε: «Πιο πολύ στεναχώρια από μας δεν μπορεί να έχει κανείς! Το “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας μαζί με το “Σμύρνη μου Αγαπημένη”. Ήταν κάθε μέρα γεμάτο. Όχι με σολντ αουτ 100 και 200 ατόμων. Έδωσε χαρά, συγκίνηση, υπερηφάνεια και γνώση της αληθινής ιστορίας μας από το ‘22 μέχρι το ‘40 σε χιλιάδες θεατές. Δεν την ξέρουμε την Ιστορία μας γιατί δεν μας την έμαθαν σωστά αλλά λαχταράμε να τη μάθουμε!

Πολλές οικογένειες ζουν απ’ αυτή την παράσταση… 30 ηθοποιοί 20 τεχνικοί και άλλοι τόσοι ταμίες, λογιστές, ταξιθέτες, φύλακες, καθαρίστριες, συντελεστές. Έχουμε πει θ’ ανοίξουμε 18 Δεκεμβρίου. Θεού θέλοντος!

Δεν μπορώ όμως άλλη γκρίνια. Μίρλα συνέχεια. Ναι πλήττεται απίστευτα ο δικός μας κλάδος όσο λίγοι αλλά ας κοιτάξουμε να σώσουμε ό,τι μπορούμε μέσα από την ΠΕΘ και το ΣΕΗ. Όλοι μαζί. Δουλειά, δράση, δίκαια αιτήματα, επιμονή, σύμπνοια, όχι μιζέρια, παρακαλετά και συνωμοσιολογία! Καλλιτέχνες είμαστε και η τέχνη έχει ρίσκο και πάλι θα τα καταφέρουμε. Προτείνω να μιλάμε λιγότερο και να δουλεύουμε όλοι μαζί για τον κλάδο περισσότερο!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on Nov 2, 2020 at 5:32am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!