GOSSIP

Νταλάρας: «Η γυναίκα μου έπρεπε να είχε παντρευτεί πρίγκιπα, όχι έναν αλήτη»

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο διάσημος τραγουδιστής και μουσικός Γιώργος Νταλάρας και όταν αναφέρθηκε στη σύζυγό του Άννα έκανε μια δήλωση που ήδη συζητιέται πολύ.

Στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ θα δούμε τον Γιώργο Νταλάρα και ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξη τους έπαιξε σήμερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε για την σύζυγο του Άννα, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 37 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη

«Έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη. Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει, είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος με τρία διπλώματα, πέρασε μέσα από τα πανεπιστήμια, ενώ εγώ είμαι ένα χαμίνι του δρόμου. Η Άννα, όμως, με πίστεψε. Κάτι είδε μέσα μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Τα μισά από αυτά τα πράγματα που έκανα δεν θα τα είχα κάνει, αν δεν είχα τη στήριξη της Άννας. Η Άννα, όταν τη γνώρισα, ήταν ένα φωτεινό πλάσμα. Νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι η Άννα έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!