TV BITS

Big Brother: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξηγεί γιατί δεν αποχώρησε κανείς

Την περασμένη εβδομάδα ο Μεγάλος Αδελφός έκανε μια μεγάλη έκπληξη στους παίκτες του Big Brother, ανακοινώνοντας πως κανείς από τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση δεν θα έφευγε από το σπίτι.

Έτσι στο προηγούμενο Live δεν είχαμε καμιά αποχώρηση και πολλοί θεώρησαν πως αυτό έγινε λόγω της νέας καραντίνας που επιβλήθηκε στην Ελλάδα.


Ωστόσο αυτό δεν ευσταθεί και το ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την πραγματική αιτία που δεν είχαμε καμιά αποχώρηση παίκτη από το ριάλιτι την περασμένη εβδομάδα.


Δείτε τι είπε για την Άννα Μαρία και τον Θέμη, για την στρατηγική των παικτών, για τον τελικό του ριάλιτι, και για την αιτία που δεν είχαμε αποχώρηση παίκτη την περασμένη Παρασκευή.

«Δεν προβλήθηκαν όλα όσα είπε η Άννα Μαρία με την Ραμόνα για τον Θέμη για λόγους προστασίας, ευπρέπειας, αισθητικής, ισορροπίας.  Είναι πολύ οριακή η Άννα Μαρία.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο παιδί που δεν έχει στρατηγική. Ίσως ο Ζακ να μην έχει στρατηγική γιατί τον βλέπω σε πολύ χαμηλούς τόνους και με μια γλώσσα λογικής. Και στη Ραΐσα δεν είδα στρατηγική.

Περισσότερο μπορεί τα ΜΜΕ να πιέσουν τον Κεχαγιά και τη Σοφία να γίνουν ζευγάρι, παρά η σχέση αυτών των δύο ανθρώπων. Νομίζω ότι όταν βγουν έξω ο καθένας θα έχει τη ζωή του. Μπορεί να κάνουν καριέρα ζευγαριού.

Δεν έγινε αποχώρηση στο τελευταίο live για να καταλήξουμε στην τελευταία εκπομπή των Χριστουγέννων, με 5 παίκτες να διαγωνίζονται. θα μπορούσαμε να καταλήξουμε με 4 παίκτες. Είναι πιο στρογγυλό να είναι 5», ανέφερε ο Αντρέας Μικρούτσικος.

 

Βεβαια ο παρουσιαστής του σόου Χάρης Βαρθακούρης μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε άλλα: «Το Big Brother ορίζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Είναι μέσα στο παιχνίδι ότι μια βδομάδα δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Επελέχθη αυτή η εβδομάδα. Για ποιο λόγο δεν τον ξέρω. Δεν ξέρω αν ισχύει ότι θα μπουν ξανά νέοι παίκτες. Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ένα σενάριο, το οποίο μπορεί να βασίζεται κάπου σε μια πραγματικότητα. Σου λέει ότι το έκαναν στο Big Brother του Ισραήλ, δεν είναι τόσο φανταστικό, αλλά εγώ δεν το έχω ακούσει. Θεωρητικά, όμως, αν επέστρεφε κάποιος στο σπίτι, θα έπρεπε να μπει σε καραντίνα και να κάνει εξετάσεις. Δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος αποφασίζει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Οι παίκτες είναι ενήλικοι, αν κάποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί να μείνει, είναι ελεύθερος να φύγει», είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!