MEN'S GUIDE

Μάθαμε όλα τα fitness μυστικά του χολιγουντιανού σταρ Chace Crawford

Ο 35χρονος Αμερικανός ηθοποιός Chace Crawford, πλέον πρωταγωνιστεί στη σειρά The Boys και έχει καταφέρει να δείχνει πιο fit και αδύνατος από ποτέ, μολονότι διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής του.

Αρχικά έγινε παγκοσμίως διάσημος ως Νέιτ Άρτσιμπαλντ, στη σειρά Gossip Girl, κάνοντας εκατομμύρια γυναικείες καρδιές ανά τον κόσμο να... λιώνουν για χάρη του.


Πλέον όμως έχει μεταμορφωθεί στον Λόρδο των 7 Θαλασσών - The Deep στη σειρά του Amazon που φέρει τον τίτλο "The Boys" και δείχνει πιο fit από ποτέ.


Ο ίδιος εξομολογήθηκε σε συνεντεύξεις του, πως ναι μεν ακολουθεί αυστηρή δίαιτα για να διατηρεί αυτό το κορμί, αλλά επιτρέπει στον εαυτό του να τρώει ενίοτε ακόμα και junk food.


O σταρ ακολουθεί μια παραλλαγή της δίαιτας Keto, με πολλή πρωτεΐνη (αβγά, κοτόπουλο, σολομό, μπριζόλες) καλά λιπαρά (αβοκάντο, ξηρούς καρπούς)  φροντίζει να μαγειρεύει συχνά ο ίδιος τα γευμάτά του, ενώ παραδέχεται πως μπορεί να πιει ακόμα και 5 αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη την ημέρα, ειδικά όταν έχει γυρίσματ, ενώ καθημερινά πίνει απίστευτα μεγάλες ποσότητες καφέ!


Γυμνάζεται κυρίως με το να τρέχει σε εξωτερικούς χώρους, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει βάλει και τα βάρη στην κυκλική προπόνησή του, ενώ προσπαθεί να γυμνάζεται όσο γίνεται νωρίτερα το πρωί (αν και δεν μπορεί να ξυπνήσει πριν τις 7) και αν το πρόγραμμά του δεν του επιτρέπει να ακολουθήσει τη ρουτίνα του, απλά αφιερώνει τουλάχιστον 35 λεπτά, για να γυμναστεί όπου και αν βρίσκεται με απλά home workouts (σανίδες, squats κ.λπ) χωρίς βάρη ή ειδικό εξοπλισμό.... Τόσο απλά!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!