GOSSIP

Η Πρεζεράκου ευχαρίστησε δημόσια όσους βοήθησαν την ανιψιά της

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση οικονομικής βοήθειας που είχε απευθύνει μέσω social media η διάσημη αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου για να μπορέσει η 7χρονη ανιψιά της να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να δώσει μια γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Σύσσωμος ο κόσμος του διαδικτύου κινητοποιήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν 700.000 ευρώ που απαιτούνται για το ταξίδι της μικρής στο Τέξας προκειμένου να ξεκινήσει τη θεραπεία για τη σπάνια μορφή καρκίνου

Η ιστορία της έχει συγκινήσει πλήθος κόσμου, όπως φαίνεται και από τις χιλιάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η 7χρονη Αναστασία, λίγο πριν από τα γενέθλιά της, διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Οι γιατροί έδιναν στην 7χρονη Αναστασία, μόλις έξι μήνες ζωής, ωστόσο οι γονείς της βρήκαν μια κλινική στο Χιούστον του Τέξας με μεγάλη εξειδίκευση πάνω σε αυτή την ασθένεια.

Σύσσωμος ο κόσμος του διαδικτύου κινητοποιήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν 700.000 ευρώ που απαιτούνται για το ταξίδι και τη θεραπεία.

Η θεία της Έρρικα Πρεζεράκου απηύθυνε δημόσια έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει και τελικά τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και η μικρή Αναστασία πραγματοποίησε το ελπιδοφόρο ταξίδι.

«Η Αναστασια ξεκίνησε θεραπεία... και το οτι βρίσκεται εκει το οφείλει στα κύματα αγάπη σας...στην φροντίδα σας και στην προσευχη σας..
Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια πια... Ευχαριστώ μεσα απο την καρδιά μου ηλιόλουστα πλ'ασματα .. #prayforourstrongfairy#supportAnastasia», έγραψε, σε ανάρτησή της η Έρρικα Πρεζεράκου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!