GOSSIP

Νέο ξέσπασμα της Τούνη: «Πρέπει για το κουκούτσι μερικών να κάνω βίζιτες»

"Φωτιά" έχουν πάρει τις τελευταίες μέρες τα social media της Ιωάννας Τούνη, με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, να δέχεται βροχή υβριστικών μηνυμάτων για μια δήλωση που έκανε για τους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή.

Η Ιωάννα σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρησή της και άλλες επιχειρήσεις, λόγω των απαγορευτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε τα ακόλουθα: «Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν».


Αυτή η ατάκα της Ιωάννας Τούνη, πως δηλαδή οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ, προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις, από πολλούς εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή και λαμβάνουν αυτό το επίδομα στην Ελλάδα.


Μάλιστα κάποιοι, έσπευσαν να κατηγορήσουν την Ιωάννα, πως η ίδια, δεν περιμένει να ζήσει από την επιχείρησή της, αλλά κάνοντας βίζιτες!


Αυτά τα σχόλια προκάλεσε μια νέα οργισμένη ανάρτηση της Ιωάννας, η οποία έσπευσε να σχολιάσει πως χαίρει αυτής της αντιμετώπισης επειδή είναι γυναίκα επιχειρηματίας και αυτοδημιούργητη και πως κάποιοι έχουν πολύ λίγο μυαλό για να το αποδεχτούν.


Με αφορμή λοιπόν υποστηρικτικό μήνυμα που της έκανε follower της, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε, γράφοντας: «Εάν ήμουν άντρας επιχειρηματίας δε θα ένοιαζε κανέναν. Αλλά βέβαια, γυναίκα αυτοδημιούργητη, πετυχημένη και έξυπνη; Ποτέ. Πρέπει για το κουκούτσι μερικών να κάνω βίζ@τες και να τα οφείλω όλα σε άντρες. Γιατί δε γίνεται οι γυναίκες να είμαστε έξυπνες και όμορφες. Πρέπει να είμαστε ένα από τα δύο… Sad».

 

To νέο βίντεο

Παράλληλα με ένα νέο βίντεο που ανέβασε στα social media ξεκαθάρισε σε ποιους αναφέρονταν όταν μίλησε για τεμπέληδες

«Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τεμπέλη έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει τεθεί αναγκαστικά σε αναστολή και ο οποίος θέλει να πάει στη δουλειά του και δεν μπορεί. Αλλά υπάρχει και αυτή η μερίδα ανθρώπων, οι οποίοι δεν θέλουν να δουλέψουν, θέλουν να κάθονται και να πληρώνονται. Και όποιος δεν θέλει να το δεχτεί αυτό, ζει στο ψέμα του. Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι όντως και σε αυτούς τους ανθρώπους αναφέρθηκα» αναφέρει

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!