TV BITS

The Voice: Όλοι γέλασαν όταν αυτός δήλωσε πως είναι... μεγάλη Ρουβίτσα!

Ο Γρηγός Ματσούρης, ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους που μάγεψε πολλούς με τη φωνή του στο χθεσινό 10o Blind Audition του The Voice, αλλά ξεχώρισε και με μια απίστευτη ατάκα που ξεστόμισε όταν ο Σάκης Ρουβάς πήγε να καταθέσει τα όπλα στην μάχη της διεκδίκησής του.

Με μια εντυοωσιακή ερμηνεία του κομματιού «Δεν είμαι άλλος», ο Γρηγόρης έπεισε τους Σάκη, Πάνο και Έλενα να πατήσουν το κουμπί.

 

 

Όταν όμως έφτασε η ώρα της διεκδίκησης από τους 3 coaches που είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους, ο Γρηγόρης αρχικά ανέφερε στον Πάνο Μουζουράκη ότι οι δυο τους έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο στο παρελθόν και πως οι φίλοι του τού είχαν πει ότι τραγουδά τραγούδια του όταν ο Πάνος είχε πάει σε συναυλία που είχε κάνει στην Κω με τον Σάκη Ρουβά να είναι έτοιμος για να παραδώσει τα όπλα, όπως και η Έλενα Παπαρίζου που δεν της έδινε ιδιαίτερη σημασία, αφού ήταν και οι δυο βέβαιοι πως ο νεαρός θα πάει στην ομάδα του Πάνου.

Όταν βέβαια ο Σάκης είπε ότι θα σταματήσει την διεκδίκηση, ο Γρηγόρης είπε: «Όχι για ποιο λόγο; Είμαι μεγάλη Ρουβίτσα», σκορπώντας γέλια στο πλατό. Μάλιστα ανέφερε στον Σάκη ότι είχε πάει σε συναυλία του αλλά αρχικά δεν τον είδε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!