GOSSIP

Μια ανάρτηση έκανε μέσα από το νοσοκομείο ο Γιώργος Μαυρίδης

Ο παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης και η αρραβωνιαστικιά του Κρίστη Καθάργια, κόλλησαν και οι δυο κορωνοϊό και πλέον νοσηλεύονται και οι δυο σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Ο Μαυρίδης, μπήκε πριν από πάνω από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ενώ από προχθές νοσηλεύεται και η σύντροφός του, αλλά σε άλλο νοσοκομείο.


Ο παρουσιαστής, είχε επικοινωνήσει μόνο με sms με τηλεοπτική εκπομπή γράφοντας μεταξύ άλλων: «Σόρρυ που δε σηκώνω το τηλέφωνο, αλλά δε μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στον θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς, κόλλησα και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δε μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα. Αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας δε θα αντέξουν αυτό το διάολο μέσα τους. Φιλιά. Θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε». Πρόσφατα δε, η δικηγόρος του αποκάλυψε στην tv πως η πορεία της υγείας του είναι καλή.


Και τώρα ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε την πρώτη ανάρτησή του στα social media μέσα από το νοσοκομείο.


Με ένα InstaStory και χωρίς να γράψει ούτε μια λέξη ανέβασε φωτογραφία και έδειξε μόνο τον ορό που του έχουν χορηγήσει οι γιατροί.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!