TV BITS

Big Brother: Ο Κεχαγιάς μίλησε για ένα χειρουργείο που έκανε

Τη Γραμμή Ζωής του Δημήτρη Κεχαγιά είδαμε στο χθεσινό Live του Big Brother και ο παίκτης μίλησε για ένα χειρουργείο που έκανε και του... γκρέμισε τα όνειρά του..

Ο νεαρός παίκτης μίλησε για τη ενασχόλησή του με το kick boxing, τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε και αναφέρθηκε και σε ένα χειρουργείο που έκανε.

«Γεννήθηκα το 1992 κι είχα ένα θέμα στο ισχίο που ξεπεράστηκε. Στην εφηβεία άλλαξα πολλά σχολεία γιατί ήμουν ατίθασος. Το 2007 τσακώθηκα με κάποια παιδιά που έκαναν bullying σε κάποιον που ήταν παχύσαρκος κι άλλαξα σχολείο. Το 2008 πέθανε φίλος μου από υπερβολική δόση ναρκωτικών και κλείστηκα στον εαυτό μου. Το 2010 ξεκινώ kick boxing και παίζω τον πρώτο μου αγώνα. Κάποια στιγμή είχα ένα γλίστρημα και έφυγε το γόνατό μου και γύρισε προς τα πίσω.

Πήγαμε για χειρουργείο κι έπρεπε να αθληθώ σε τουλάχιστον δύο χρόνια. Το 2012 επέστρεψα κι αγωνίστηκα ξανά γιατί με πίστευε ο πατέρας μου. Γίνομαι πρωταθλητής Ελλάδος για πρώτη φορά. To 2016 έπαιξα το τελευταίο μου επαγγελματικό παιχνίδι κι άνοιξα μαγαζί εστίασης. Έπειτα πέσαμε οικονομικά κι έτσι ήρθε η ευκαιρία για το Big Brother, αν και στην αρχή φοβόμουν.»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!