GOSSIP

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των Τούνη και Ντρίο

Ο σάλος που ξέσπασε με αφορμή τη δήλωση για τεμπέληδες που χαίρονται με το επίδομα των 800 ευρώ» φαίνεται πως είχε σαν αποτέλεσμα η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Ιωάννα Τούνη να... ανοίξει πολλά μέτωπα.

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα φέρεται να έκανε τις επίμαχες δηλώσεις σε συνέντευξή που παραχώρησε στην Σάσα Σταμάτη, ωστόσο η Τούνη ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε πως ηχογραφούνταν η τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη δημοσιογράφο.


Η πρώην παίκτρια του GNTM Μέγκι Ντρίο, έσπευσε να υπερασπιστεί μέσω  τη Σάσα Σταμάτη λέγοντας: «Είδα μερικά stories από την Ιωάννα Τούνη που βρίζει και κράζει πολύ άσχημα τη Σάσα Σταμάτη, η οποία είναι μία δημοσιογράφος που προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ για να δίνω συνεντεύξεις και ό,τι έχω πει στις συνεντεύξεις έτσι έχει γραφτεί.

Οπότε, θεωρώ ότι δεν πρέπει να είμαστε αχάριστες, πρέπει να ελέγχουμε τα νεύρα μας και τις καταστάσεις. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι άδικα τα stories της Ιωάννας Τούνη», δήλωσε η πρώην παίκτρια του GNTM.

Η δε Ιωάννα είπε πως δεν γνωρίζει καν ποια είναι η Μέγκι Ντρίο.

Και τώρα η Μέγκι Ντρίο ισχυρίζεται πως η Ιωάννα Τούνη και η παρέα της, μετά από αυτές τις δηλώσεις την απειλούν!

«Γλυκιά μου Ιωάννα, επειδή δεν με ξέρεις, απειλές και απειλητικά μηνύματα όμως με το gang σου στη Θεσσαλονίκη ξέρεις να μου στείλεις. Θα σου έδινα μια συμβουλή προσωπικά, αν έχεις κάτι να μου πεις, έτσι όπως κάνεις δηλώσεις, να μου απαντάς η ίδια, αντί να μου στέλνεις απειλητικά μηνύματα. Πέρα από αυτό όμως, ήθελα να σου πω, ότι αφού δεν με ξέρεις γκούγκλαρέ με λίγο και κακό δεν είναι να μη με ξέρεις, κακό είναι να μην έχεις ήθος και τρόπους. Αυτό που μάλλον εσύ δεν το έχεις"» δήλωσε η Μέγκι Ντρίο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!