GOSSIP

Μάθαμε το όνομα και το επάγγελμα του συντρόφου της Ναταλίας Γερμανού

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της η 55χρονη παρουσιάστρια και στιχουργός Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε πως είναι ξανά ερωτευμένη, αλλά δεν είπε τίποτε άλλο για το νέο σύντροφό της, πέρα από το γεγονός πως δεν ανήκει στο χώρο της σόουμπιζ.

Σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η ίδια και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στη σχέση της Ναταλίας Γερμανού και ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης έκανε αποκαλύψεις για τον άντρα που βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας.

Έτσι μάθαμε πως πρόκειται για έναν άντρα 52 ετών, ο οποίος είναι στέλεχος στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και είναι διαζευγμένος.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στα μέσα του 2019 και επιθυμούν η σχέση τους να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος τόνισε πως γνωρίζει ότι δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε γάμο και η σχέση τους είναι χαλαρή, χωρίς πρέπει.

Αυτό που κέρδισε τη Ναταλία Γερμανού στον σύντροφό της, είναι το γεγονός ότι την κάνει να χαμογελά και μαζί περνάνε όμορφα.

Αν και στην εκπομπή δεν έδειξαν φωτογραφία του συντρόφου της παρουσιάστριας, καθώς δεν το επιθυμεί εκείνος, ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε πως μοιάζει στον ηθοποιό Γιώργο Νινιό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!