TV BITS

My Style Rocks: Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις μεταξύ των παικτών

Χθες, ο Λάκης Γαβαλάς, ήταν καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως ο τελικός του My Style Rocks, θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου και θα μεταδοθεί live, αλλά όλα δείχνουν πως μέχρι τότε, η ένταση θα χτυπήσει κόκκινο!

Πλέον οι καβγάδες για τις βαθμολογίες είναι συνεχείς και αυτό συνέβη και χθες, ενώ με αφορμή την ένταση ανάμεσα στους Σπύρο κα Αρετή (μια παίκτρια που δείχνει να έχει ανοίξει... μέτωπα με πολλούς και πολλές) στάθηκε η αφορμή για να μάθουμε πως εντάσεις υπάρχουν και στα παρασκήνια του σόου.

Ο Σπύρος αποκάλυψε πως είναι θυμωμένος μαζί της: «Μου είπε ότι την αδίκησα, εγώ ίσα ίσα ήμουν πολύ γενναιδωρος». «Ευχαριστώ για την γενναιοδωρία», σχολίασε η Αρετή. «Ειρωνεία είναι αυτό;», αρπάχτηκε ο παίκτης, ο οποίος επισήμανε ότι χθες αδίκησε τους συμπαίκτες του και όχι εκείνη που θεωρούσε ότι είναι εκτός concept, ενώ ο παίκτης ήταν έξαλλος γιατί από τα σχόλιά της συμπέρανε ότι τον κατηγορεί και για κλίκες.

Η ένταση ανάμεσά τους εξακολούθησε  με την Αρετή να σχολιάζει με την γνωστή ατάκα της Άσπας Τσίνα στο Fame Story “Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου”.

Πάρτε μια γεύση από όσα έγιναν χθες και τον καβγά του Σπύρου με την Αρετή.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!