GOSSIP

Η Ραΐσα είπε πως δεν πήγε στο Big Brother της Αλβανίας γιατί ήταν παρθένα

Ήταν η τελευταία παίκτρια του ελληνικού Big Brother, η οποία αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή και έκτοτε έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Η Ραΐσα Κόντι, αρχικά προκάλεσε σάλο με το πάρτι που έκανε , αμέσως μετά την αποχώρησή της από το Big Brother, αφού μαζί με την παρέα της, φάνηκαν να αψηφούν όλα τα απαγορευτικά μέτρα που ισχύουν λόγω καραντίνας.


Η ίδια μέσω της εκπομπής Love It έσπευσε πρόσφατα να δώσει εξηγήσεις λέγοντας:  "Καταρχάς για να μάθουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται δεν είχα γενέθλια. Εγώ έχω γενέθλια 2 Ιουλίου. Ακούστε τι έγινε. Εγώ όταν βγήκα από το Big Brother δεν είχα κανέναν άνθρωπο στην Αθήνα και είχα μόνο την Αφροδίτη. Με αγκάλιασε, με περίμενε στο σπίτι της. Αυτή τη στιγμή η Αφροδίτη κάνει καραντίνα με τον κολλητό της, τον Μάνο, που αυτός μου άλλαξε και το μαλλί και έτυχε εκείνη την ημέρα να είχε γενέθλια. Ήρθαν τρία άτομα που ήταν γείτονες για να του ευχηθούν, δεν κάναμε κανένα πάρτι, δεν κάναμε τίποτα, είναι απαράδεκτο που κάθονται και ασχολούνται με αυτά τα πράγματα".

Όταν από την εκπομπή της επισήμαναν ότι στις φωτογραφίες είναι περισσότερα από τρία άτομα και πως δεν φαίνεται να τηρούσαν τα απαραίτητα μέτρα, όπως η χρήση μάσκας, η Ραΐσα πρόσθεσε: "Όλα τα άτομα που βλέπετε είναι covid-free, έχουν κάνει όλοι τεστ, η Αφροδίτη προσέχει πάρα πολύ γιατί η μάνα της είναι στις ευπαθείς ομάδες, κι εγώ προσέχω τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο αναίσθητη το να βάλω σε κίνδυνο τον εαυτό μου, την υγεία μου, της μάνας μου και όλων. Όμως αυτό είναι λίγο άσχημο που λένε τόση κακία, χωρίς να ξέρουν κάποια πράγματα. Δεν θα πήγαινα εγώ να κινδυνέψει ο εαυτός μου, για να κάνουμε πάρτι. Που δεν ήταν καθόλου πάρτι και αυτό το δώρο που μου δίνει ο Μάνος ήταν μια φάρσα με μια αράχνη για να τρομάξω. Δηλαδή δεν το βλέπω τόσο κακό και δεν θα ανεβάζαμε κάτι για να προκαλέσουμε".

 

Και τώρα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και την Σάσα Σταμάτη και μίλησε για την απόφασή της να πάρει μέρος στο ριάλιτι και για το φλερτ της με τον Χρήστο Βαρουξή. Η Ραΐσα εξήγησε παράλληλα γιατί δεν είχε πάρει μέρος στο «Big Brother» της Αλβανίας όταν ήταν 19 ετών.

Γιατί πήγες στο συγκεκριμένο ριάλιτι;

Το είχα απωθημένο από τα 17 μου. Έβλεπα στην Αλβανία τα Big Brother και στα 19 δήλωσα συμμετοχή (σ.σ. ο διαγωνισμός γίνεται στα Τίρανα).

Ωστόσο, ήμουν ακόμα παρθένα, δεν είχα κάνει ποτέ σχέση μέχρι τότε. Τι σχέση έχει αυτό θα μου πεις. Κι όμως, έχει, γιατί αυτή τη σεζόν ήταν Love Edition, εξού και δεν με πήραν στο παιχνίδι. Ήμουν εντελώς άβγαλτη, απείχα απ’ το σεξ.

Στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού ερωτεύτηκες κάποιον;

Όχι. Υπήρξε φλερτ με τον Χρήστο Βαρουξή, αλλά μέχρι εκεί.

Τώρα που είσαι εκτός ριάλιτι, πώς το σκέφτεσαι; Θα έκανες κάτι παραπάνω με τον Χρήστο;

Όχι και αυτό ισχύει απ’ όταν κατάλαβα τον χαρακτήρα του, πόσο ανώριμος είναι. Δεν ταιριάζουμε καθόλου και σε τίποτα. Εγώ θέλω έναν άνδρα ώριμο, να ξέρει τι λέει. Δεν θέλω παιδάκι που δεν ξέρει τι του γίνεται.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!