GOSSIP

H Μαρία Μενούνος ζητά τις προσευχές όλων για την οικογένειά της

Κάποιο σοβαρό πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα η οικογένεια της διάσημης Ελληνο-Αμερικανίδας παρουσιάστριας Μαρίας Μενούνος και η ίδια η 42χρονη σταρ έκανε έκκληση μέσω twitter να προσευχηθούν όλοι για αυτούς.

Συγκεκριμένα, η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: "Χρειάζομαι προσευχές. Σας παρακαλώ στείλτε τις προσευχές σας στην οικογένειά μου".

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και πάνω από 200 σχόλια, στα οποία δεκάδες θαυμαστές της έγραψαν λόγια συμπαράστασης και της έστειλαν προσευχές, αν και η ίδια δεν διευκρίνισε τι έχει συμβεί στην οικογένειά της, με πολλούς να εικάζουν πως ίσως πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού ή κάποια επιπλοκή στην υγεία της μητέρας της.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικούς μήνες, η Μαρία Μενούνος είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τη μητέρα της σε ένα νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας πως έχει διαγνωστεί τέσσερις φορές με καρκίνο και πως δίνει σκληρή μάχη με την ασθένεια.

Ακολούθησε νέο tweet της Μενούνος, στο οποίο η ίδια ευχαρίστησε τους πάντες, είπε πως πιστεύει στη δύναμη της συλλογικής θετικής ενέργειας και πρόσθεσε πως προσπαθεί να επικεντρωθεί σε αυτά που επιθυμεί και όχι στο φόβο, αλλά και πάλι δεν αποκάλυψε περισσότερα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένειά της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!