GOSSIP

O Αλέξης Γεωργούλης ζήτησε από τον Κώστα Τσουρό να παραιτηθεί

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην εκπομπή της Ναταλία Γερμανού, όπου ήταν καλεσμένος ο ευρωβουλευτής, ηθοποιός και παρουσιαστής Αλέξης Γεωργούλης, με την ίδια τη Ναταλία να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Η ένταση ξεκίνησε όταν η συζήτησή με τον καελεσμένο ήρθε και στο κομμάτι της πολιτικής, με τον ίδιο τον Αλέξη Γεωργούλη να τονίζει πως «η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Ασχολούμαι με τον πολιτισμό μέσα στην πολιτική. Εκεί είναι το μεγάλο όνειρο που θέλω να εκπληρώσω και εκεί είναι όλη η ενέργεια που θέλω να δώσω. Σε αυτό δεν το έχω μετανιώσει καθόλου».

Τότε, ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, Κώστας Τσουρός, θέλησε να του υπενθυμίσει τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης για τα 25.000 ευρώ που λαμβάνει μηνιαίως ως ευρωβουλευτής.

Όταν όμως ο Αλέξης Γεωργούλης θέλησε να θυμίσει on air τις διορθώσεις που είχε κάνει σε δεύτερο χρόνο για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο δημοσιογράφος του ALPHA επέμενε πως είχε πει αυτό ακριβώς. «Έλεγες ότι ο μισθός σου  είναι 25 χιλιάρικα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσούρος.

«Όχι είπα ότι τα 25 χιλιάρικα είναι τα έξοδα του γραφείου», απάντησε φανετά ενοχλημένος ο Αλέξης Γεωργούλης ενώ, λίγο αργότερα, προκάλεσε τον Κώστα Τσουρό να παραιτηθεί όποιος από τους δύο έχει κάνει λάθος.

«Παιδιά να παρέμβω λίγο πως σκοπός της κουβέντας δεν είναι ούτε να προσβάλλουμε τον καλεσμένο μας ούτε να χάσει κανένας τη δουλειά του», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού θέλοντας να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!