GOSSIP

«Έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν τις πλαστικές» λέει η Παναγιώταρου

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε και για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Η φετινή χρονιά, ήταν πολύ δύσκολη για την Αλεξάνδρα, αφού πρόσφατα έγινε γνωστό πως πλέον δεν ζει στο ίδιο σπίτι με το σύζυγό της και γνωστό πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο και το διαζύγιο, μετά από 3 σχεδόν χρόνια έγγαμου βίου, φαντάζει πλέον σχεδόν βέβαιο.


Σε τηλεοπτική εκπομπή είδαμε τη στιγμή που ο εν διαστάσει σύζυγός της, κάνει στην Αλεξάνδρα ένα… baby botox και ακούσαμε την ίδια να λέει τα ακόλουθα για τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής και των άκρων. Και ούτε γενικά μου αρέσουν αυτά τα αποτελέσματα τα υπερβολικά, που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά. Χειρουργείο έχω κάνει μία φορά για να κάνω κάτι επεμβατικό. Ήταν το στήθος μου και η μύτη μου. Στην ουσία η μύτη μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το διάφραγμα κι απλά είπαμε να διορθώσουμε δυο ατέλειες. Το στήθος μου ήθελα να το φτιάξω από μικρή» εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι τώρα πια δεν μπορώ να με φανταστώ πώς ήμουν πριν. Εντάξει έχουν περάσει και 6-7 χρόνια από τότε που το έκανα, οπότε έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν. Είναι σαν να γεννήθηκα έτσι».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!