TV BITS

Big Brother: Νέος απίστευτος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Σοφία

H Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η Σοφία Δανέζη είναι και οι δυο υποψήφιες για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και η ένταση μεταξύ τους δείχνει να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Υποψήφιοι είναι και ο Γρηγόρης Τσεκούρας και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, που τιμωρήθηκε με αυτή την υποψηφιότητα για αποχώρηση από το Μεγάλο Αδελφό, μετά το βίαιο ξέσπασμα που είχε


Σήμερα στο νέο Live θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει, αλλά όπως είδαμε πλέον οι εντάσεις στο σπίτι είναι πολλές και ειδικά η Άννα Μαρία και ηΣοφία μοιάζουν να έχουν φτάσει σε οριακά επίπεδα .


Στο χθεσινό επεισόδιο,  είδαμε τη Σοφία Δανέζη να επιτίθεται στην Άννα Μαρία με απρεπείς εκφράσεις ενώ την ίδια στιγμή τα «μπιμπ» έπεφταν βροχή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα Μαρία κατηγόρησε τη Σοφία για στρατηγική, και σχολίασε την σχέση της με τον Κεχαγιά. Τότε η Σοφία ξέσπασε και της επιτέθηκε ουρλιάζοντας. Στη μέση μπήκε ο Ζακ, με τη Σοφία να τα βάζει και μαζί του.

«Εσύ θα μιλήσεις για την σχέση την δική μου; Τι σε νοιάζει τι κάνω εγώ; Ζηλεύεις; Θα μου πεις εσύ τι είμαι. Άντε βούλωσε το στόμα σου που θα μιλήσεις εσύ για εμένα. Ξέρεις τι σχέση έχω; Ρε ζηλεύεις; Έχεις πρόβλημα; Εσύ θα μιλήσεις για την δική μου την προσωπικότητα; Δεν σε ενδιαφέρει. Έφυγε η Ραμόνα και ξεσπάς επάνω μου τώρα;.. Βούλωσε το στόμα σου. Ρε τούβλο πόσες φορές σε στήριξα;» είπε μεταξύ άλλων, ουρλιάζοντας στην Άννα Μαρία η Σοφία Δανέζη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!