GOSSIP

Η Άντζελα Γκερέκου διαψεύδει δημοσίευμα περί νοσηλείας του Τόλη Βοσκόπουλου

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε στους αναρίθμητους φαν του 80χρονου τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, δημοσίευμα που παρουσίαζε τον καλλιτέχνη να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και να είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο σε κλινική.

Μιλώντας στο protothema,gr η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, πολιτικός και ηθοποιός Άντζελα Γκερέκου διαψεύδει δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική της Γλυφάδας, παρουσιάζοντας εικόνες-σοκ του δημοφιλούς καλλιτέχνη να κινείται με την βοήθεια αναπηρικού αμαξίδιου.

«Το είδαμε κι εμείς, όμως τίποτα απ’ όσα γράφονται δεν ισχύουν, ο Τόλης είναι καλά στην υγεία του», λέει η Άντζελα Γκερέκου.


Το εν λόγω δημοσίευμα έχει τίτλο «Θρίλερ με την υγεία του Τόλη» και οι λεζάντες στις φωτογραφίες περιγράφουν την προσπάθεια να μετακινηθεί ο τραγουδιστής με το αναπηρικό αμαξίδιο, «με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Ωστόσο η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, επιμένει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Δείτε το επίμαχο δημοσίευμα.

Μάλιστα πριν από λίγες μόνο μέρες, είδαμε στο Instagram τον Τόλη να δείχνει υγιής και να στολίζει το δέντρο με την κόρη του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!