GOSSIP

Στο νοσοκομείο μπήκε ξανά η Σοφία Βόσσου

Φαίνεται να μην έχει τέλος η περιπέτεια υγείας της γνωστής τραγουδίστριας, αφού δημοσίευμα, αποκάλυψε πως η Σοφία Βόσσου, χρειάστηκε να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να συνεχίσει ενδονοσοκομειακά τη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται, προκειμένου να ανταπεξέλθει ο οργανισμός της στη δύσκολη περιπέτεια που περνάει με την υγεία της.

Θυμίζουμε πως η 59χρονη τραγουδίστρια  χρειάστηκε πριν από λίγο καιρό να περάσει για δεύτερη φορά το κατώφλι του χειρουργείου, έπειτα από επιπλοκή που είχε παρουσιαστεί μετά την πρώτη επέμβαση, στην οποία είχε υποβληθεί για να αντιμετωπιστεί πρόβλημα υγείας με το στομάχι της.


Τόσο η ίδια όσο και οι δικοί της άνθρωποι πίστεψαν πως το πρόβλημα είχε ξεπεραστεί. Μάλιστα, πριν από μόλις 4 μέρες, την περασμένη Κυριακή το πρωί, νιώθοντας καλύτερα, η Σοφία Βόσσου μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, όπου βρισκόταν μετά τις δύο επεμβάσεις που είχε κάνει στο στομάχι, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της με ένα μικρό βίντεο στο Facebook

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!