GOSSIP

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Είμαι σε κατάσταση σοκ» [βίντεο]

Μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού του Big Brother, όπου αναδείχτηκε νικήτρια, κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Στη χθεσινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είδαμε μερικές από αυτές τις δηλώσεις.

«Νιώθω πάρα πολύ ευλογημένη. Ακόμα δεν το έχω καταλάβει, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Είμαι σε κατάσταση σοκ. Εγώ πιστεύω στο Θεό και αυτός ο Θεός μου έκανε και θαύματα και είμαι εδώ γιατί ο Θεός σας έβαλε στο μυαλουδάκι σας να καταλάβετε ότι ναι, είμαι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη από την Κρήτη. Και είμαι και ψυχάρα και το λέω και με πράξεις και είναι αληθινό, όλα αληθινά που είπα», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θέλω να βοηθήσω πάρα πολύ κόσμο, έχω αγωνιστεί πάρα πολύ στη ζωή μου, όπως πολύς κόσμος έτσι και οι γονείς μου. Δεν τα έχουν βάλει ποτέ κάτω. Ποτέ δεν πρέπει να το βάζετε κάτω και ποτέ να μην ξεχνάτε από πού ξεκινάτε. Αυτό το σπίτι το αγάπησα πολύ, έζησα πολλές στιγμές. Έχω κάποιες αξίες και δεν τις πρόδωσα ούτε μέσα στο παιχνίδι».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!