MEN'S GUIDE

Κοστούμι- πυτζάμα: Το νέο trend που "γέννησε" η καραντίνα [βίντεο]

Στην εποχή της πανδημίας του κορωνοϊού, και η βιομηχανία της μόδας, έχει δεχτεί βαρύ οικονομικό πλήγμα και πασχίζει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που επικρατούν στην αγορά, λόγω των απαγορευτικών μέτρων που εφαρμόζονται σε όλα τα σημεία του πλανήτη λόγω Covid-19.

Η τηλε-εργασία, πλέον έχει γίνει δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, καθώς εκατομμύρια εργαζόμενοι αλλά και επιχειρηματίες, καλούνται λόγω καραντίνας, να συνεχίζουν τις εργασίες τους από το σπίτι τους.


Και αυτό το μέτρο, γέννησε την ιδέα του κοστουμιού - πυτζάμας, ενός νέου fashion item, που εμπνεύστηκε μια ιαπωνική εταιρεία, το οποίο συνδυάζει την επίσημη εμφάνιση ενός κοστουμιού (που είναι απαραίτητη ακόμα και σε meetings με επαγγελματικούς συνεργάτες που γίνονται πλέον μόνο διαδικτυακά) με την άνεση μιας πυτζάμας (αφού ο εργαζόμενος είναι στο σπίτι του).


Σύμφωνα με το Reuters, η Aoki Holdings προωθεί τα κοστούμια της, που κυκλοφορούν ήδη σε αποχρώσεις του μπλε, μπεζ, μαύρου και γκρι, σε άνδρες αλλά και γυναίκες που εργάζονται από το σπίτι.


Όπως επισημαίνει το πρακτορείο, κάθε κομμάτι του «κοστουμιού-πυτζάμα» πωλείται ξεχωριστά, για δυνατότητα mix-and-match. Τα τζάκετ είναι φτιαγμένα από πλεκτό απαλό ύφασμα και συνδυάζονται με ελαστικά παντελόνια, κατασκευασμένα για πολύωρη καθιστική εργασία. Καθένα από τα κομμάτια κοστίζουν περίπου 48 δολάρια στο online κατάστημα της Aoki.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!