GOSSIP

O Ντάνος γνώριζε εδώ και καιρό πως ο Τανιμανίδης "έφευγε" από το Survivor

Λίγο πριν την τηλεοπτική πρεμιέρα του νέου Survivor που αναμένεται να γίνει στις 27 Δεκεμβρίου, ο πρώην νικητής του σόου Γιώργος Αγγελόπουλος, επιβεβαίωσε τις φήμες πως του είχε γίνει πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του, ο γνωστός "Ντάνος" του Survivor αποκάλυψε πως ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης, μόλις πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε πως η σύζυγός του είναι έγκυος με δίδυμα και πως για αυτό το λόγο φέτος δεν θα ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο και δεν θα παρουσιάζει το σόου, ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνώριζε αυτή την εξέλιξη πριν από ένα μήνα!

«Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε κάποια απόφαση, έχω κάνει κάποιες συζητήσεις πριν από περίπου ένα μήνα για το Survivor, δεν προχώρησε όμως κάτι. Με είχαν καλέσει να συζητήσουμε για την παρουσίαση του Survivor γιατί δεν θα το έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης. Δεν συζητούσαμε συμπαρουσίαση ή ταυτόχρονη παρουσία στον Άγιο Δομίνικο. Αυτό, ένα μήνα πριν. Δεν προχώρησε η συζήτηση γιατί δεν ήταν τα πράγματα όπως τα θέλαμε, από κοινού», αποκαλύπτει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!