GOSSIP

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έστειλε το δικό της μήνυμα για τα Χριστούγεννα

Με την ψήφο των φαν της, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατάφερε να αναδειχτεί ως η μεγάλη νικήτρια του Big Brother και με αφορμή τα Χριστούγεννα, έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω social media.


«Κόσμε μου χρόνια πολλά με υγεία και η βροχή που ξεκίνησε μόλις τώρα να λιώσει τον πάγο από τις πληγωμένες καρδιές του κόσμου... να μας δροσίσει και να μας αφυπνίσει... Η ζωή είναι δύσκολη, μια ανηφόρα ας την ανέβουμε με πίστη και θάρρος και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Έτσι μονάχα θα νιώθουμε υπερήφανοι μέσω των ταπεινών μας προσπαθειών...

Σας αγαπώ μωρέ κόσμε μου... ο Θεός και η Παναγία να ευλογεί το κάθε βήμα της ζωής σας… Να είμαστε όλοι ενωμένοι να αγαπάμε και να βοηθάμε είναι κολλητικό και κάνει μονάχα καλό.

Ένα επίσης τεράστιο ευχαριστώ στα fan pages μου στους διαχειριστές καθώς και σε όλα τα μέλη..,Καλό και ευλογημένο ξημέρωμα. Ξεκίνησε μια καινούρια ημέρα ο ήλιος θα είναι πιο φωτεινός μέσα από τη γλυκά της συννεφιάς. Μπουμ καταιγίδα αγάπης για όλους μας... » έγραψε στο Instagram λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!