TV BITS

Survivor: Η πρώτη κόντρα ξέσπασε με αφορμή ένα... καβούρι [βίντεο]

Από την πρώτη κιόλας μέρα, είδαμε πως στο Survivor 2021 είναι βέβαιο πως θα ξεσπάσουν πολλές εντάσεις μεταξύ των παικτών.

Στη χθεσινή πρεμιέρα οι Μαχητές, κέρδισαν στο πρώτο αγώνισμα του φετινού Survivor και το έπαθλο ήταν αρκετό νερό και ρύζι, ενώ οι Διάσημοι αρκέστηκαν στο να επιστρέψουν στην παραλία τους, μόνο με τις βασικές προμήθειες.

Όμως το πως θα μαγείρευαν το λιγοστό ρύζι, που πήραν οι Διάσημοι στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει η πρώτη κόντρα στο Survivor.

Tο ζήτημα ήταν αν θα προστεθεί ή όχι ένα καβούρι μέσα στο ρύζι.

Ο Περικλής Κονδυλάτος επέμεινε ότι ένα μικρό καβούρι που βρήκε θα τους προσφέρει μια επιπλέον γεύση. Η Άννα Μαρία Βέλλη από την άλλη, τάσσονταν κατά της προσθήκης στο φαγητό, ενός καβουριού τύπου ερημίτης.

«Ο Περικλής έφερε ένα hermit crab, είναι ένα μικρό καβουράκι, το οποίο δεν θα έδινε καμία γεύση στο ρύζι. Αν είναι να σκοτώσουμε ένα ζωντανό οργανισμό να το κάνουμε και να έχει ένα νόημα» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Κάποια κοπέλα εξέφρασε πολύ χαζά κατά τη γνώμη μου ότι δεν πρέπει να το φάμε για περιβαλλοντικούς λόγους. Αυτό είναι πέρα από κάθε λογική. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Οι γυναίκες λειτουργούν πιο συναισθηματικά από τους άνδρες και η κρίση τους θολώνει, τουλάχιστον σε κάποιες. Και δεν το λέω σεξιστικά», ανέφερε στη συνέντευξή του ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα έγιναν.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!