GOSSIP

Η Μπαλατσινού μένει στο ίδιο δωμάτιο μαιευτηρίου όπου είχε μείνει η Μενεγάκη

Ανήμερα τα Χριστούγεννα έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι (ο δεύτερος γιος της και το πρώτο παιδί που απέκτησε με τον νυν σύζυγό της Βασίλη Κικίλια).

Ο Έλληνας Υπουργός Υγείας, μπορεί λόγω πανδημίας να έχει ένα πολύ φορτωμένο ημερήσιο πρόγραμμα, καθώς ξεκίνησαν και οι εμβολιασμοί, αλλά δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του, που έγινε πατέρας για πρώτη φορά.


Σε μια ανάρτηση που έκανε στα social media ο Υπουργός Υγείας, μετά την άφιξη του γιου του, κρατώντας το χέρι της συζύγου του, ο Βασίλης Κικίλιας έγραψε: «Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένεια μας. Ανήμερα των Χριστουγέννων ο άνθρωπος μου, η γυναίκα μου, έφερε στη ζωή τον γιό μας. Στιγμή ιερή, συναισθήματα σπάνια! Χρόνια πολλά σε όλους σας, με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias)


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On time, το ζευγάρι είχε κλείσει ραντεβού για να γίνει ο τοκετός ανήμερα τα Χριστούγεννα, προκειμένου να αποφύγουν τη δημοσιότητα και η Τζένη παραμένει στο μαιευτήριο.

Το ρεπρτάζ αναφέρει πως η Τζένη Μπαλατσινού μεταφέρθηκε στο super lux δωμάτιο υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών, το οποίο καλύπτει τις πιο απαιτητικές ανάγκες νοσηλείας και διαμονής. Όπως διαβάζουμε μάλιστα, στο ίδιο δωμάτιο είχε μείνει και η κουμπάρα της, Ελένη Μενεγάκη.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!