MEN'S GUIDE

Αυτές τις γιορτινές μέρες κάνεις λιγότερο σεξ; Έρευνα δείχνει πως δεν είσαι ο μόνος

Μπορεί η φετινή γιορτινή περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να μην μοιάζει με αυτές άλλων ετών, λόγω της πανδημίας και των απαγορευτικών μέτρων, αλλά αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η προσδοκία πολλών πως αυτές τις μέρες θα κάνουν περισσότερο και καλύτερο σεξ.

Η αλήθεια είναι πως ακούγεται λογικό να προσδοκά κανείς πως το εορταστικό κλίμα μπορεί να ανεβάσει τη λίμπιντο, ωστόσο στην πράξη τελικά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.


Μάλιστα σχετικές έρευνες έχουν δείξει πως αυτές τις μέρες, πολλά ζευγάρια, όχι μόνο δεν κάνουν περισσότερο ή πιο έντονο σεξ, αλλά το ακριβώς αντίθετο.


Και ποια είναι η βασική αιτία για αυτό; Μα η παρουσία της ευρύτερης οικογένειας στο σπίτι αυτές τις μέρες κάτι που δεν άλλαξε ούτε στις φετινές γιορτές.

Σύμφωνα λοιπόν με μια έρευνα που έκανε η εταιρεία προφυλακτικών One Condoms ρωτώντας 2000 διαφορετικούς ανθρώπους που βρίσκονται σε σχέση για το σεξ την περίοδο των εορτών προκύπτουν τα εξής: (α) πως η σεξουαλική δραστηριότητά τους είναι μικρότερη από ότι συνήθως και (β) πως περιορίζουν αυτή τη δραστηριότητα στο υπνοδωμάτιο ενώ δοκιμάζουν λιγότερες στάσεις από όσες συνηθίζουν.

Πιο συγκεκριμένα το 44% των ερωτηθέντων είπε πως θα δοκιμάσει να κάνει πιο ήσυχα σεξ -ναι, πεθερικά και παιδιά είναι πανταχού παρόντα- ενώ ένα 38% από αυτούς δεν θα δοκιμάσει να κάνει καν σεξ! 

Από την άλλη, μια έρευνα που έγινε από την εταιρεία  Mattress Online, έδειξε πως το 30% των αντρών και γυναικών που συμμετείχαν σε αυτή θεωρούν πως τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, είναι οι πιο σεξουαλικές μέρες του χρόνου (μάλιστα μόνο το 15% αυτών είπαν πως βρίσκουν... ερωτική τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου) και πως τις προτιμούν για να κάνουν σεξ.

Άρα αν περνάς τις γιορτές στο σπίτι μόνος με το ταίρι σου, χωρίς παιδιά και συγγενείς δεν έχεις παρά να απολαύσεις το... γιορτινό σεξ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!