MEN'S GUIDE

Μάθε τα μυστικά διατροφής του "αγέραστου" Ralph Macchio

Το 1984 η ταινία Karate Kid έκανε σταρ πρώτου μεγέθους τον 23χρονο τότε Ralph Macchio, ο οποίος με το... baby face του μια χαρά έπειθε τους πάντες ως μαθητής Λυκείου που μυείται ξαφνικά στο καράτε.

Σήμερα, ο Ralph είναι 59 ετών και χάρη στην τηλεοπτική σειρά Cobra Kai, η οποία επαναφέρει εδώ και 3 σεζόν στη μικρή οθόνη όλους τους (εν ζωή) πρωταγωνιστές των ταινιών Karate Kid, έχει βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας.


Η σειρά σημειώνει τεράστια επιτυχία στο Netflix και όσοι την έχουν δει μένουν άφωνοι με το πόσο... αγέραστος δείχνει ο... Daniel LaRusso αλλά και ο αιώνιος αντίπαλός του Johnny Lawrence (ο ηθοποιός William Zabka). 

O ίδιος ο Ralph σε συνέντευξή του αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τα fitness μυστικά του.

Ο σταρ παραδέχτηκε πως μετά τα 45 του χρόνια και ειδικά την τελευταία δεκαετία δεν του ήταν εύκολο να παραμένει fit όπως όταν γύριζε τις ταινίες Karate Kid και ήταν νέος.


Έτσι χρειάστηκε να προσέχει ακόμα περισσότερο τη διατροφή του: «Τρώω καλά, προσέχω να λαμβάνω καθημερινά πολλά φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, αλλά φροντίζω να ελέγχω τις μερίδες» λέει και προσθέτει πως προσπαθεί να τηρεί τα διαλείμματα ανάμεσα στα γεύματά του και να μην τσιμπολογά άσκοπα: « ειδικά μετά το δείπνο, όταν βλέπω τηλεόραση, προσπαθώ πολύ να αποφεύγω τα σνακ».


Επίσης λέει πως ποτέ δεν σταμάτησε να γυμνάζεται ποτέ, ούτε παράτησε ποτέ το καράτε και ειδικά για το Cobra Kai έφτασε να προπονείται ακόμα και 12 ώρες μέσα σε μια ημέρα, αλλά παραδέχεται πως πλέον όταν "βαριέται" σε μια προπόνηση, επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει ένα 10λεπτο διάλειμμα «όλοι βαριούνται κάποια στιγμή» λέει.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!