GOSSIP

H Μαλέσκου βρήκε τον έρωτα στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν ένα νέο ειδύλλιο να έχει γεννηθεί ανάμεσα στην παρουσιάστρια της εκπομπής Love It και έναν πασίγνωστο τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.


Μάλιστα οι φήμες θέλουν αυτό το φλερτ να ξεκίνησε όταν και οι δυο τους ήταν παρόντες στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγεία Μας Ρε Παιδιά".


Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν μέσω social media, όπου κάποιοι παρατήρησαν πως μετά το γύρισμα της εκπομπής οι δυο τους άρχισαν να κάνουν follow ο ένας στον άλλο.


Και σε πρόσφατη πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο Στέφανος Κωντσαντινίδης, που ήταν παρών στο εορταστικό πρόγραμμα του Παπαδόπουλου, είπε η αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ιωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια του πολύωρου γυρίσματος του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου ήταν εμφανής σε όλους τους παρευρισκόμενους και επιβεβαίωσε πως οι δυο τους αμέσως μετά έκαναν follow ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κωνσταντίνιδης  αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός άλλαξε θέση για να μην έχει πλάτη τη νεαρή παρουσιάστρια.

Τέλος, δήλωσε ότι θα χαρεί πολύ αν επιβεβαιωθεί ότι οι δύο τους είναι ζευγάρι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!