TV BITS

Survivor: Ένας... Κυπριακός γάμος θα γίνει ανάμεσα σε δύο Διάσημους;

Στο παρελθόν έχουμε δει πως μέσα στο Survivor έχουν γεννηθεί μεγάλοι έρωτες όπως αυτός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου και χθες στην παραλία των Διάσημων φούντωσε η συζήτηση και τα πειράγματα πως θα δούμε ένα... γάμο στην Κύπρο το ερχόμενο καλοκαίρι μεταξύ δύο παικτών.

Όταν οι Διάσημοι επέστρεψαν στην παραλία τους μετά το Συμβούλιο, ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου «πιάστηκαν» από την κάμερα να είναι ξαπλωμένοι δίπλα δίπλα και να έχουν τρυφερές στιγμές.

Ο Τριαντάφυλλος που αποκάλυψε πως κάτι τρέχει μεταξύ τους άρχισε να τους πειράζει λέγοντας ότι σύντομα θα γίνει και ο γάμος τους!

«Παιδιά, το καλοκαίρι έχουμε γάμο», είπε με την Αγγελική Λάμπρη - η οποία αποχώρησε - να τον ρωτάει ποιοι θα παντρευτούν.

«Ο Αλέξης με την Ελευθερία», απάντησε ο τραγουδιστής, συμπληρώνοντας: «Κι όποιος γουστάρει έρχεται στην Κύπρο. Στην Κύπρο θα γίνει ο γάμος, θα γίνει στην Πάφο».

Τότε οι συμπαίκτες τους τούς ευχήθηκαν «Με το καλό» και ο Περικλής Κονδυλάτος στο ίδιο χιουμοριστικό κλίμα δήλωσε ότι θα τους φτιάξει τις βέρες.

Τέλος, ο υποψήφιος γαμπρός Αλέξης Παππάς δήλωσε ότι θα πάρει τις βέρες τους από τον συμπαίκτη τους.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!