TV BITS

The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς απογοητεύτηκε πολύ με 3 παίκτες της ομάδας του

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, ως coach του The Voice, έχει αποδείξει πως μπορεί να γίνει αρκετά αυστηρός με τους παίκτες της ομάδας του και χθες δεν μάσησε τα λόγια του, όταν οι εμφανίσεις τριών παικτών του, τον απογοήτευσαν πολύ.

Η τριάδα των παικτών της ομάδας του Σάκη που ανέβηκε στη σκηνή του The Voice στο 4ο και τελευταίο επεισόδιο των Knockouts, αποτελούνταν από τους  Αιμίλιο Συμβουλίδη (ο οποίος τραγούδησε το «Έρωτα θεέ και κλέφτη»), τη Νάντια Ιαρατζούλι (που ερμήνευσε το «Wrecking ball») και τον Σταμάτη Λύκο (τραγούδησε το«Drag me down»).

 

 

 


Όμως στον Σάκη δεν άρεσαν οι εμφανίσεις τους: «Δεν είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι εκπληκτικό πως καμιά φορά τυχαίνει και ο ένας παρασύρει τον άλλον. Ήσασταν και οι τρεις πιο αδύναμοι ακόμα και από τις πρόβες. Και παρόλο που είπαμε αρκετά πράγματα και δεν είχαμε την καθαρότητα τα σκέψης να τα εφαρμόσουμε. Επέστρεψες εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε πριν τις πρόβες. Σαν να μην έγιναν ποτέ οι πρόβες που κάναμε», είπε ο Σάκης Ρουβάς και τελικά επέλεξε να συνεχίσει με τη Νάντια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!