TV BITS

Survivor: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έκανε την είσοδό της στο παιχνίδι [βίντεο]

Καταρρακτώδης βροχή έπεφτε στον Άγιο Δομίνικο όταν έκανε την είσοδό της στο παιχνίδι η νέα παίκτρια που μπήκε στην ομάδα των Διάσημων, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η «Γαζέλα της Μυκόνου», όπως την αποκαλούν, έχει εργαστεί για χρόνια στη Μύκονο, ως  κοσμικογράφος και παρουσιάστρια σε τοπικό  κανάλι, έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα και έχει αποκτήσει το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς στην Αθήνα. Όσοι την γνωρίζουν λένε ότι πρόκειται για ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια, χαμόγελο και κέφι για ζωή. Οι γονείς της είναι από τη Νιγηρία και ήρθαν στη χώρα μας για γαμήλιο ταξίδι. Μαγεμένοι από τις ομορφιές και τον τρόπο ζωής της χώρας μας, αποφάσισαν να μείνουν εδώ και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε την 37χρονη κοσμικογράφο Ελίζαμπεθ Ελέτσι λέγοντας: «Είναι γνωστή δημοσιογράφος. Ασχολείται με το κοσμικό ρεπορτάζ κι έχει πάρει συνεντεύξεις από γνωστούς Έλληνες και ξένους, όπως η Kim Kardashian κι ο Kanye West. Την γνωρίζουν πολλοί celebrities κι έχει φίλους που δεν το φαντάζεστε. Ας υποδεχτούμε λοιπόν για την ομάδα των Διασήμων την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.» είπε ο παρουσιαστής.


Λίγο αργότερα είδαμε τη νέα παίκτρια να αγωνίζεται και φαίνεται να είναι αρκετά "δυνατή" στα αγωνίσματα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!