GOSSIP

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την εποχή που εργάζονταν ως σερβιτόρα

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Love It, είναι γνωστό πως εργάζονταν ως εκπαιδευτικός πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση, αλλά λίγοι γνώριζαν πως έχει εργαστεί και ως σερβιτόρα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τον αέρα του Love It εξομολογήθηκε για την περίοδο όπου ως αναπληρώτρια δασκάλα δεν μπορούσε να συντηρήσει το σπίτι που νοίκιαζε το καλοκαίρι και είχε βρει δουλειά ως σερβιτόρα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της είχε τύχει εκείνη την περίοδο και εξέφρασε την άποψή της γύρω από το θέμα της δουλειάς.  “Θυμάμαι μια περίοδο στη ζωή μου που ήμουν αναπληρώτρια και δεν είχα χρήματα γιατί ήταν καλοκαίρι και δε μπορούσα να κάνω ιδιαίτερα. Έπρεπε να εργαστώ για να παραμείνω στην Κρήτη σε έναν πάρα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό.

Εργάστηκα για πρώτη φορά ως σερβιτόρα. Θυμάμαι όταν μετά δουλεύοντας πλέον στην τηλεόραση, βρέθηκε ένας άνθρωπος που μου είπε, “Εγώ θυμάμαι τότε που σερβίρατε καφέ” με μια διάθεση απαξιωτική και είχα ενοχληθεί, όχι για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει αλλά δεν έχουν μια αντίστοιχη δουλειά και νιώθουν άσχημα που κάνουν μια τέτοια δουλειά…. Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι όχι να εργάζεσαι και να κάνεις μια αξιοπρεπή δουλειά για να ζήσεις” είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!