TV BITS

Survivor: Νέα ήττα για τους Διάσημους - Έγινε χαμός στο Συμβούλιο [βίντεο]

Μια ακόμη ήττα βίωσε η ομάδα των Διάσημων σε αγώνισμα ασυλίας και χρειάστηκε να ψηφίσει έναν ακόμη υποψήφιο για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Ήδη μετά την πρώτη ήττα σε αγώνισμα ασυλίας, οι Διάσημοι ψήφισαν ως υποψήφιους για αποχώρηση  τον Γιώργο Κοψιδά και τον Πάνο Καλλίδη.


Και στο χθεσινό επεισόδιο οι Διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού όπου φάνηκε πως επικρατεί μεγάλος διχασμός στην ομάδα, που μοιάζει να έχει μοιραστεί σε δύο... στρατόπεδα.


Μετά την ένταση ακολούθησε η ψηφοφορία.

Η Ανθή Σαλαγκούδη μάζεψε ψήφους επειδή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα αγωνίσματα ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο επειδή κάποιοι παίκτες θεωρούν ότι παρά τις νίκες της, λειτουργεί ατομικά και δήθεν για την ομάδα. Μάλιστα η Ελευθερία Ελευθερίου δεν άφησε να περάσει έτσι η προηγούμενη σύγκρουσή τους και δεν μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι είχε φαγητό κρυφά κι έτρωγε. Ακόμα πιο αιχμηρός ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος όπου ανέφερε ότι η Κάτια δημιουργεί έριδες και στρατόπεδα και δεν είναι καθόλου αλληλέγγυα. Κατά την καταμέτρηση των αρνητικών ψήφων η Κάτια δεν μπορούσε να κρύψει την ενόχλησή της χαμογελώντας ειρωνικά.

Με σκορ 6-4 η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ανθή Σαλαγκούδη ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο γλίτωσε την διαδικασία για μία μόλις ψήφο. 

Έτσι η τρίτη υποψήφια για αποχώρηση είναι η Ανθή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!