GOSSIP

H Αγγελική Λάμπρη επέστρεψε στην Αθήνα - Όλα όσα είπε για το Survivor

Στο σπίτι της και στην αγκαλιά της κόρης της έχει πλέον επιστρέψει η Αγγελική Λάμπρη μετά από την πρόσφατη αποχώρησή της από το Survivor.

Το βράδυ της Πέμπτης, η ηθοποιός βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και μάλιστα στο αεροδρόμιο είχε και ένα... ατύχημα με τη βαλίτσα της, αφού αυτή έσπασε.

«Ποιος με γλωσσότρωγε; Έσπασε η βαλίτσα μου και βγήκα τελευταία», είπε η ηθοποιός βγαίνοντας από το αεροδρόμιο και βλέποντας τους δημοσιογράφους.

Σε καλή διάθεση παρά το πολύωρο ταξίδι, η ηθοποιός αρκέστηκε να πει ότι ανυπομονεί να πάρει στην αγκαλιά της την κόρη της.

«Ωραία η Καραϊβική, σαν την Ελλάδα δεν έχει», είπε χαριτολογώντας η ηθοποιός που όπως είχε αναφέρει τις ημέρες που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο μετά την έξοδό της από το ριάλιτι έφαγε αρκετά και ξαναπήρε τα κιλά που είχε χάσει.

Η ίδια πάντως δήλωσε ότι θα ξαναπήγαινε στο ριάλιτι…

 

 

Όλα όσα είπε χθες στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Λίγο πριν βρεθεί πίσω στην Αθήνα, η Αγγελική Λάμπρη μίλησε χθες στην εκπομπή Love It.


«Πριν μπούμε στο συμβούλιο ήξερα ότι θα αποχωρήσω. Δεν στενοχωρήθηκα και δεν έκλαψα καθόλου με την αποχώρησή μου. Πρέπει να έχασα 4-5 κιλά. Έφαγα πολύ αυτές τις μέρες, έχω επανέλθει. Με τον Περικλή Κονδυλάτο δεθήκαμε πολύ, ήταν το φιλαράκι μου στο Survivor. Θα κάνω παρέα μαζί του μετά, του εύχομαι να είναι ο νικητής, να πάρει το έπαθλο. Δέθηκα πολύ και με την Άννα Μαρία. Με όλους είχα καλή σχέση», είπε αρχικά η Αγγελική Λάμπρη.

Παράλληλα μίλησε και για την Κάτια Ταραμπάνκο «Με την Κάτια δεν είχαμε σχέση, απομονωνόταν πολύ. Δεν είχε να κάνει με μένα, είχε να κάνει με όλη την ομάδα. Έκανα πλάκα στην Κάτια ότι είναι ''Ιούδας'' επειδή με ψήφισε. Ο Γιώργος και η Κάτια απομονώνονταν στην παραλία. Έκανα πλάκα με το πουλί. Όποιος ενοχλήθηκε, ενοχλήθηκε. Τι να κάνουμε; Συγγνώμη Κάτια που σε ξύπνησα με το πουλί. Όταν με ψήφισε η Κάτια, μου είπε συγγνώμη, αλλά είναι θέμα στρατηγικής».


Τέλος, η Αγγελική Λάμπρη μίλησε και για το γενικότερο κλίμα στο Survivor : «Έζησα απίστευτες στιγμές σε αυτές τις 18 μέρες που έμεινα μέσα. Οι συνθήκες στο Survivor είναι πραγματικά δύσκολες. Τσακωθήκαμε για το ρύζι, γιατί πραγματικά πεινούσαμε. Το ρύζι που έφαγε ο Γιώργος δεν ήταν δύο κουταλιές. Είδαμε ακριβώς τι έγινε με το ρύζι και ήταν κάτι άλλο από αυτό που ακούστηκε στο συμβούλιο. Κάτι κάνει λάθος ο Γιώργος στην παραλία και βγαίνει υποψήφιος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ειδύλλιο στους Διάσημους. Οι πιο δυνατοί παίκτες είναι η Κάτια και ο Γιώργος. Περισσότερο μου έλειψε το παιδί μου», είπε ακόμη η Αγγελική Λάμπρη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!