GOSSIP

O Μιχάλης Αρναούτης θέλει να επιστρέψει στο Survivor αλλά στους Μαχητές

"Χείμαρρος" κατά της ομάδας των Διάσημων και ειδικά της Κάτιας, ήταν ο Μιχάλης Αρναούτης, ο οποίος δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ καιρό στον Άγιο Δομίνικο και σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του, δεν έκρυψε πως θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά όχι στην ίδια ομάδα.

Ο γνωστός πυγμάχος ήταν ο πρώτος παίκτης της ομάδας των Διάσημων που αποχώρησε από το Survivor και πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι του και χθες Σάββατο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου και σχολίασε και την Κάτια Ταραμπάνκο και την Ανθή Σαλαγκούδη, που ήταν η παίκτρια που μπήκε μετά την αποχώρησή του στην ομάδα.

«Η Ανθή φαίνεται καλή κοπέλα, αλλά δεν είναι για το Survivor. Δεν περίμενα να αντικαταστήσουν εμένα με έναν άτομο του στιλ της Ανθής. Η Ανθή δεν είναι για το Survivor. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Το έχει καταλάβει και από μόνοι της», είπε για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Για την Κάτια Ταραμπάνκο, ο Μιχάλης Αρναούτης τόνισε: «Να βρεις άβραστο ρύζι στα σκουπίδια δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Αν ήμουν εκεί θα γινόταν πανικός. Ίσως είναι ευνοημένη και ίσως έχει τις άκρες της ώστε να ευνοηθεί με το φαγητό ή το έκλεψε από τις προμήθειες».

Για το αν ξαναέμπαινε στο Survivor, ο γνωστός πυγμάχος είπε πως «περιμένω να με βάλουν πάλι, αλλά αν μου το προτείνουν θέλω να πάω στους Μαχητές. Θέλω να κοντραριστώ με τους Διάσημους, γιατί με έδιωξαν πολύ γρήγορα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!