TV BITS

Survivor: Τα πάντα αλλάζουν στο παιχνίδι - Τέλος οι Μαχητές και οι Διάσημοι

Την απόλυτη ανατροπή είδαμε στο φινάλε του χθεσινού επεισοδίου, αφού ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έκανε μια ανακοίνωση - βόμβα που άφησε άφωνους τους παίκτες.

Ο Γιώργος Λιανός, αρχικά ανακοίνωσε πως η Κάτια Ταραμπάνκο, αν και πλέον είναι καλά στην υγεία της, αποχωρεί από το Survivor.


Αξίζει δε να σημειωθεί πως προβλήματα υγείας αντιμετωπίζουν πλέον και άλλοι παίκτες και συγκεκριμένα οι Μαχητές  Έλενα Κρεμλίδου και Τζέιμς Καφετζής νοσηλεύτηκαν με αδιαθεσία.


Και ενώ η αποχώρηση της Κάτιας και η αδιαθεσία αρκετών Μαχητών έδειχνε πως θα άλλαζε τις ισορροπίες στο παιχνίδι, ο Γιώργος Λιανός, χθες ανακοίνωσε κάτι που αλλάζει ριζικά τα πάντα: διαλύονται οι δύο ομάδες!
Συγκεκριμένα πλέον οι παίκτες δεν θα χωρίζονται σε Διάσημους και Μαχητές αλλά θα δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες, με αρχηγούς τον Τζέιμς Καφετζή και τον Γιώργο Κοψιδά.


Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι δυο τους θα επιλέξουν τη σύνθεση των νέων ομάδων και αυτό θα γίνει στο επόμενο Συμβούλιο του νησιού.


«Με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πιο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων. Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε τους παίκτες για τις δύο νέες ομάδες» τόνισε ο Γιώργος Λιανός, αφήνοντας άφωνους τους παίκτες με αυτή τη μεγάλη ανατροπή.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!