MEN'S GUIDE

Ο Conor McGregor αγόρασε στο Ντουμπάι ένα εξωφρενικά ακριβό ρολόι

Εκτός από τους Έλληνες celebrtities στο Ντουμπάι βρέθηκε αυτές τις μέρες και ένας από τους διασημότερους πυγμάχους στον κόσμο, ο οποίος μάλιστα σε αυτό το ταξίδι του, αγόρασε και ένα εντυπωσιακό ρολόι, που δύσκολα μπορεί να αποκτήσει κανείς, αφού η αξία του ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια!

Ο 32χρονος Ιρλανδός αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών ( ΜΜΑ) και πρωταθλητής του UFC, που έχει γίνει γνωστός και με το ψευδώνυμο "Notorious" εκτιμάται πως διαθέτει μια περιουσία η οποία ξεπερνά τα 120 εκατομμύρια δολάρια και φυσικά ο ίδιος, ποτέ δεν έκρυψε πως του αρέσει να σπαταλά απλόχερα τα ασύλληπτα χρήματα που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια.


Έτσι τώρα που έκανε διακοπές στο Ντουμπάι, αποφάσισε να εμπλουτίσει την ήδη εντυπωσιακή συλλογή του με ρολόγια, με ένα νέο απόκτημα και φρόντισε να το επιδείξει με καμάρι μέσω social media.

Ο 32χρονος MMAer αγόρασε το Astronomia Tourbillon Five Minute  της Jacob & Co., το οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ, κοστίζει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, διαθέτει χρυσή κάσα 18 καρατίων με μέγεθος 50mm και πάχος 25mm, ενώ έχει πάνω του περισσότερα από 280 διαμάντια. 

Εκτός από το νέο ρολόι, ο Conor αγόρασε και ένα νέο πανάκριβο μπλε κοστούμι και βόλταρε και με μια Rolls Royce... έτσι για να σκάσουν όλοι από ζήλια!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!