GOSSIP

O Justin Timberlake τώρα παραδέχτηκε πως έγινε ξανά μπαμπάς [βίντεο]

To lockdown της περσινή άνοιξης, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έδωσε την ευκαιρία σε ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του κόσμου να κρατήσει κρυφή την δεύτερη εγκυμοσύνη και την άφιξη του νέου παιδιού τους.

Ο λόγος φυσικά για τη 38χρονη διάσημη ηθοποιό Jessica Biel και τον 39χρονο ποπ σταρ Justin Timberlake, που είναι παντρεμένοι από το 2012 και έχουν ήδη αποκτήσει ένα γιο: τον 5χρονο Silas Randall.


Το ζευγάρι, πριν από πολλούς μήνες πέρασε μια βαθιά κρίση στο γάμο του με φήμες περί απιστίας του Justin, αλλά τελικά οι δυο τους, όχι μόνο δεν χώρισαν, αλλά απέκτησαν και δεύτερο παιδί, το οποίο φημολογείται πως γεννήθηκε τον περασμένο Ιούλιο.


Και οι δυο σταρ, μέχρι και πρόσφατα δεν είχαν όμως επιβεβαιώσει τις φήμες και το έκαναν τώρα, όταν ο Justin Timberlake, εμφανίστηκε στο σόου της Ellen DeGeneres, όπου συνομίλησε διαδικτυακά με τη διάσημη παρουσιάστρια.
 

Ο τραγουδιστής είναι αρκετά χαρούμενος με την γέννηση του γιου του και αποκάλυψε το όνομα του μωρού, το οποίο είναι Phineas.

Συγκεκριμένα ο Justin Timberlake, ανέφερε:

«Είναι υπέροχος και τόσο χαριτωμένος. Κανένας δεν κοιμάται. Είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και ευγνώμονες».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!