GOSSIP

Η νέα ανάρτηση της Adele προκάλεσε... παροξυσμό στους φαν της

Η πασίγνωστη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, έχει επιλέξει να μην είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και οι αναρτήσεις της, το τελευταίο διάστημα σπανίζουν. Τώρα όμως έκανε μια εξαίρεση και οι φαν της, προσπαθούν να καταλάβουν αν η νέα ανάρτησή της "κρύβει" κάποιο μήνυμα.

Η 32χρονη πολυβραβευμένη σταρ του πενταγράμμου, θέλησε να γιορτάσει την επέτειο της συμπλήρωσης 10 ετών, από την ημερά που κυκλοφόρησε το άλμπουμ της "21" το οποίο την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο, έσπασε ρεκόρ στα charts και της χάρισε αναρίθμητα μουσικά βραβεία, μεταξύ των οποίων και το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς το 2011 στα βραβεία Grammy.


Η τραγουδίστρια δημοσίευσε το ασπρόμαυρο εξώφυλλο του άλμπουμ και μια σειρά από πόζες της, από τη φωτογράφηση για αυτό το άλμπουμ, το οποίο αποκάλεσε "φίλο" της και είπε ευχαριστώ για τα όσα της πρόσφερε, ενώ σχολίασε πως η ίδια δεν μπορεί εύκολα να θυμηθεί πως ένιωθε τότε, 10 χρόνια πριν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)


Πάντως αυτή η ανάρτηση της Adele ενθουσίασε τους πάνω από 34 εκατομμύρια followers της πολλοί εκ των οποίων είναι πλέον πεπεισμένοι, πως αυτή η... σπάνια ανάρτηση της σταρ αποτελεί στην ουσία... πρελούδιο για μια μελλοντική ανακοίνωση της κυκλοφορίας κάποιου νέου άλμπουμ


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!