TV BITS

Survivor: Το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών συνεχίζεται απόψε στο ΣΙΓΜΑ [βίντεο]

Το SURVIVOR έχει αποδείξει πως είναι το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει! Οι εντάσεις στον Άγιο Δομίνικο συνεχίζονται με την κόντρα που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Γιώργο Κοψιδά και τον Περικλή Κονδυλάτο να μην ηρεμεί.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας φέρνει τους Μπλε και τους Κόκκινους αντιμέτωπους στον στίβο σε μία μάχη που κανείς δεν θέλει να χάσει! Τον αγώνα διαδέχεται ένα πολύ έντονο Συμβούλιο με πρωταγωνιστή ένα πρόσωπο που πρώτη φορά θα δούμε σε αυτό το ρόλο, τον Πάνο Καλλίδη… Με ποιον θα διασταυρώσει τα… πυρά του;

Η μεγαλύτερη ανατροπή έρχεται στο Συμβούλιο καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας του κοινού! Οι τηλεθεατές πλέον θα ψηφίζουν μόνο τους υποψήφιους προς αποχώρηση στηρίζοντας με την ψήφο τους εκείνον που θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι!

Το SURVIVOR δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.00.

20 παίκτες, αμέτρητες προκλήσεις, ένας νικητής


Δείτε ένα απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο 

 

Οι νέες παίκτριες

 

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ/ Μαριάνθη Κάσδαγλη, 29 ετών, Υποπλοίαρχος Ε.Ν.

Ξεμπάρκαρε από το πλοίο που εργαζόταν ως Υποπλοίαρχος μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στο Survivor. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά κατάγεται από την Κρήτη. Έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και έχει διακριθεί πανελλαδικά και διεθνώς. Έχει πτυχίο και έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστρια. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα εσωτερικής ποδηλασίας και στα αγαπημένα της σπορ συγκαταλέγονται τα cross fit, η σκοποβολή και οι πολεμικές τέχνες. Φτιάχνει τις βαλίτσες της για το Survivor για να δοκιμαστεί ακόμα μία φορά σε ένα απαιτητικό περιβάλλον. «Είμαι πολεμίστρια», δηλώνει και θα το αποδείξει στις πίστες των αγωνισμάτων!

 

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ/ Βαλέρια Χοψονίδου, 32 ετών, Athletic Fashion Designer

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον μένει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Είναι μία επιτυχημένη και αυτοδημιούργητη σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων και είναι αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Λατρεύει την αερόβια άσκηση και έχει αδυναμία στο spinning. Ένα χόμπι της, που θεωρεί πως θα της είναι χρήσιμο στον Άγιο Δομίνικο, είναι το ψάρεμα. Αποφάσισε να μπει στο Survivor γιατί πιστεύει ότι θα είναι εμπειρία ζωής ενώ οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης θα την κάνουν να επαναπροσδιορίσει την πραγματική αξία της ζωής. Αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο με ένα και μόνο μότο: «Μην το βάζεις ποτέ κάτω!».

 

 

SURVIVOR

Η μάχη ξεκίνησε!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!