MEN'S GUIDE

Απλά styling κολπάκια που προτείνει ένας διάσημος influencer για τη νέα χρονιά

Για πολλούς άνδρες, είναι δύσκολο το να προσπαθούν να ακολουθούν διαρκώς τις τάσεις της μόδας, αλλά ένας γνωστός  influencer, εξηγεί πως μπορεί κανείς να αναβαθμίσει το στυλ του, κάνοντας απλά πράγματα και προτείνει μια σειρά από style hacks που καλό είναι να υιοθετήσεις τη νέα χρονιά.

Ο Αμερικανός Alex Costa που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media, προτείνει μέσα στο 2021 να δώσεις έμφαση σε ορισμένα απλά πραγματάκια, που όμως μπορούν να κάνουν την αλλαγή στο στυλ σου.


Έτσι στο νέο του βίντεο, εξηγεί γιατί το να επιλέγεις μονοχρωματικά outfits (για παράδειγμα total black looks) σε βοηθούν να δείχνεις πάντα στυλάτος και... ψηλότερος, προτείνει να μη φοράς συνέχεια sneakers, αλλά να επενδύσεις σε μποτάκια, που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας, να προσέχεις να ταιριάζεις το χρώμα των ματιών σου με τα ρούχα που επιλέγεις και πως και το χρώμα της επιδερμίδας σου θα πρέπει να αποτελεί κριτήριο όταν αγοράζεις νέα ρούχα.


Παράλληλα δίνει συμβουλές για να μην "σακουλιάζουν" στους ώμους τα μπλουζάκια σου και σου εξηγεί πως δεν πρέπει να τα κρεμάς σε κρεμάστρες, αλλά να τα διπλώνεις, σου προτείνει να προσέχεις περισσότερο τι φοράς όταν γυμνάζεσαι, ενώ προτείνει και έξυπνα κολπάκια, όπως το να χρησιμοποιήσεις σαπούνι ή κερί σε ένα φερμουάρ που έχει κολλήσει ή να απλώνεις τα ρούχα σου σε κρεμάστρες μέσα στο μπάνιο όταν κάνεις ένα ζεστό ντους, ώστε να εξαφανιστεί το ήπιο τσαλάκωμα που ίσως έχουν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!