TV BITS

Survivor: Απίστευτη ένταση στο Συμβούλιο μετά το χθεσινό αγώνισμα- ντέρμπι

Κόκκινο έχει χτυπήσει πλέον η κόντρα ανάμεσα στις δύο νέες ομάδες, τη Μπλε και την Κόκκινη και μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό αγώνισμα που εξελίχθηκε σε... ντέρμπι και κρίθηκε στον πόντο, έγινε ο κακός χαμός και στο συμβούλιο.

Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν  και πάλι με σκορ 10-9, σε ένα αγώνισμα που θύμιζε... ρινγκ παλαιστών, όπου η ένταση χτύπησε κόκκινο με τα αντικανονικά χτυπήματα και τον τραυματισμό του Τριαντάφυλλου.


Ο Κώστας Παπαδόπουλος από την Κόκκινη ομάδα τα «έβαλε» με τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος κοιτώντας τον συμπαίκτη του, Περικλή Κονδυλάτο είπε ότι «όταν έπαιξες με τον Τζέιμς και σου έκανε αποφυγή και έπεσες μες στο νερό, ξέρεις ποια ήταν η αθλητική του παιδεία; Ήταν αυτό το κακό δάχτυλο! Αυτό εμένα όμως με προσβάλλει γιατί ήσουν πάρα πολύ καλός. Και με τα γατάκια ξεκίνησε πρώτος ο Νίκος και θα το δει ο κόσμος». Αυτή είναι η παιδεία; Πλησιάζω να σου δώσω, Νίκο, το χέρι και ο Τζέιμς που έδειξε κ@λ@δάχτυλο πριν μου λέει «φύγε από δω»! Ευχαριστώ πολύ κύριοι» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Τζέιμς θέλοντας να απαντήσει ανέφερε: «Πρώτα από όλα, για αυτό που λέει με την χειρονομία, ο Περικλής ξέρει ότι τον σέβομαι. Αυτό που γύρισα και έκανα, ήταν ένα νόημα στους συμπαίκτες μου!  Δεύτερον, όταν λέμε για αθλητική παιδεία, ο Κώστας όταν έπαιζε με τον Νίκο γύρισε και του είπε «αυτά να τα κάνεις στα πρόβατα σου, τσοπάνη»! Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα κερδίσουν για να νιώσουν όπως όταν κερδίσαμε το Euro 2004 γιατί κάπως έτσι το πανηγυρίζουν».

 

Δείτε τι είπαν οι παίκτες και των δύο ομάδων στο χθεσινό συμβούλιο.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος εξαπέλυσε «πυρά» προς την Κόκκινη ομάδα του Survivor 4. «Δεν γίνεται να μου λένε για αθλητική παιδεία. Το θέατρο του παραλόγου εδώ πέρα… Μιλάνε για αθλητική παιδεία τα παιδιά αυτά, με ειρωνεύεται και ο Κώστας κουνώντας μου το χέρι που έχει και τρία παιδιά και θέλει να παρουσιάσει αθλητική παιδεία, αλλά το τι παιδεία παίρνω εγώ από τους γονείς μου στο σπίτι μου το βλέπει όλος ο κόσμος», είπε.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!